Hoe digitaliseer
je jouw vrijetijds-
onderneming?

het kan sneller!

AANBOD | VOORGERECHTEN

Voorgerecht uit de regio

1-op-1 advies
Partijen zoals Ik ben Drents Ondernemer, Kennispoort Regio Zwolle en het Ondernemershuis voor het Vechtdal bieden kosteloos advies als het gaat om groei, ondernemerschap, innovatie en ook digitalisering. Om het je makkelijk te maken hebben we hiervoor één contactpersoon die de link legt naar partijen. Neem contact op via digitalisering@zuidoostdrenthe.nl.

Noorden Digitaal
Noorden Digitaal is een netwerk van ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid dat samenwerkt om digitalisering in Noord-Nederland een stap verder te brengen. Bekijk op de website activiteiten en nieuws.

Digitale werkplaats – studentenprojecten
Heb je een digitaliseringsvraagstuk? Slimme en ambitieuze mbo - en hbo-studenten gaan hiermee, vanuit Digilink en MoveDigi Regio Zwolle, kosteloos en enthousiast voor je aan de slag. Denk hierbij aan online sales, online marketing, datascience en automatisering.

Benchmark digitalisering – gratis adviesrapport
Waar staat jouw bedrijf op het gebied van digitalisering ten opzichte van vergelijkbare bedrijven? En waarmee zou je nog verder aan de slag kunnen? Vul de benchmark van Ik ben Drents ondernemer in en ontvang een gepersonaliseerd adviesrapport met concrete tips en informatie over welke partijen je verder kunnen helpen.

Digitale vrijwilligers
Om je op weg te helpen met digitalisering hebben wij een vrijwilligerspool van studenten ingericht. Op de website van Ik ben Drents ondernemer vind je hierover meer informatie.

Webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf met data?’
Data is overal en ook in jouw bedrijf. Maar hoe kun je het inzetten om je bedrijf beter te maken? In de webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf met data’ vertelt lector Aleid Brouwer van NHL Stenden hier meer over.

IT Hub Hoogeveen
De IT Hub brengt business, kennis, innovatie, talent en technologie samen. Studenten gaan aan de slag met vraagstukken uit het bedrijfsleven zoals data analytics, artificial intelligence, robotics, sensoring (Internet of Things) en blockchaintechnologie. Ook helpt de IT-hub om bedrijven mee te nemen in de digitale transitie. Lees hier meer.

Digitaliseringsscan retail
Met de digitaliseringsscan van de KVK ontdek je in twintig minuten waar je staat op het gebied van digitalisering. Je ontvangt een persoonlijk advies op basis van jouw bedrijfsdoelstelling, een routekaart voor jouw volgende stap. Ga hier > mijndigitalezaak.nl/startpagina aan de slag.

Keuze gemaakt?
Heb je een keus gemaakt? Meld je dan aan bij Anieke van Wijnen, digitalisering@zuidenoostdrenthe.nl of 06 309 987 67.

De voorgerechten worden je aangeboden met vanuit de Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe en ze zijn voor vrijetijdsbedrijven en horeca in de gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Emmen, Aa en Hunze en Hardenberg.

Moeilijk om te kiezen? Download
hier onze digitale menukaart.

Enthousiast geworden? Wil je aan de slag of heb je nog andere vragen? Neem
contact op met Anieke van Wijnen, digitalisering@zuidenoostdrenthe.nl of 06 309 987 67.