Hoe digitaliseer
je jouw vrijetijds-
onderneming?

het kan sneller!

AANBOD | HOOFDGERECHT

Hoofdgerecht uit de regio

Aan de slag
We bieden je een ontwikkeltraject op maat, met gegarandeerd resultaat. We maken je vraag en doelen helder in een adviesgesprek en na uitvoering van een quickscan, reiken we je praktische tips aan. Vervolgens koppelen we je aan de juiste specialisten en kun je aan de slag. Ondertussen word je op de hoogte gehouden van bijpassende e-learnings, workshops, experimenten en andere activiteiten. En wil jij extra investeren in bijvoorbeeld een robot, in VR-beleving of andere digitale technieken? Het Digitale Buffet komt binnenkort met verschillende opties die je direct kunt toepassen of testen op jouw bedrijf. Meld je snel aan!

Advies op maat
Doe de quickscan, inclusief praktische tips en een adviesgesprek. Heb je daarna behoefte aan verdieping en een concreet vervolg? Doe dan mee aan het gratis ontwikkeltraject onder begeleiding van een expert. Samen ga je 1-op-1 aan de slag met jouw digitaliseringstraject. Er is plek voor maximaal 35 ondernemers.

Praktische trainingen
Ga samen met collega-ondernemers, met dezelfde vraagstukken en hetzelfde kennisniveau, praktisch aan de slag met digitaliseringsonderwerpen. De kennis die je opdoet kun je de volgende dag al in de praktijk brengen. Houd de website in de gaten voor actuele trainingen.

Handige tools
Maak gebruik van een online training over de digitale gastreis, die we speciaal voor jou en je medewerkers hebben gemaakt. Verder is er een menukaart met alle lokale diensten in één overzicht. En voor het vergroten van je kennis over onder andere (toerisme in) Drenthe en het aantrekken en ontvangen van (buitenlandse) bezoekers zijn er diverse trainingen om te volgen. Je vindt de verschillende tools hier.

Moeilijk om te kiezen? Download
hier onze digitale menukaart.

Enthousiast geworden? Wil je aan de slag of heb je nog andere vragen? Neem
contact op met Anieke van Wijnen, digitalisering@zuidenoostdrenthe.nl of 06 309 987 67.